به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مهاباد
پلمپ دو واحد دندان سازی غیر مجاز در مهاباد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مهاباد
دکتر جمال حلاج زاده سرپرست شبکه بهداشت و درمان و رئیس دانشکده علوم پزشکی مهاباد با اعلام این خبر اعلام داشت: روز چهارشنبه 12 آذر در ادامه روند بازدیدهای نظارتی کارشناسان نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان مهاباد برای برخورد با مراکز غیرمجاز و مداخله گر در امور درمان تعداد ۲ واحد دندان سازی غیرمجاز در سطح شهرستان پلمب شد.
وی ادامه داد: با پیگیری و تلاش کارشناسان نظارت بر درمان و پس از حصول اطمینان از صحت موضوع از طریق پایش عملکردی و حضور در مکان مذکور و بررسیهای لازم، فاقد مجوز بودن و عدم اخذ مجوزهای لازم و محرز شدن غیرقانونی و غیرمجاز بودن فعالیت و مداخله در امر دندانپزشکی، درمانی و پزشکی دو واحد دندانپزشکی غیرمجاز پلمب شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهاباد با بیان اینکه یکی از وظایف حوزه نظارت بر درمان حفظ سلامت آحاد جامعه است، افزود: امور نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان مهاباد مصمم به برخورد جدی با متخلفان در حوزه ارائه خدمات درمانی است و با متخلفان بدون اغماض برخورد خواهد شد در همین راستا از ابتدای سال جاری تعداد ۳۸ مورد مرکز غیز مجاز که اقدام به دخالت در امورات پزشکی نموده اند پلمب و پرونده تخلف تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شده است.
دکتر جمال حلاج زاده در خاتمه و در راستای حفاظت از سلامت شهروندان از کلیه همشهریان محترم در خواست نمود: در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی و درمانی مراتب را به سامانه ۱۹۰ اعلام نمایند.